28 d’octubre, 2011

Al jurat del Most Festival

Vull aprofitar avui per donar les gràcies a l’equip del Vinesum i del Cine Club Vilafranca, organitzadors del MostFestival (Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava) per haver-me demanat de ser un dels membres del jurat de la secció Collita 2011.

Tinc pràcticament totes les produccions ja a sobre de la taula i m’esperen unes quantes hores de visionat que estic segura que seran captivadores.

Per raons òbvies no donaré detalls però espero poder valorar (sense donar cap tipus de pista) què m’han semblat en conjunt un cop m’hagi empassat les deu hores de DVD.

Per aquells que encara no sapigueu què fer el cap de setmana del 12 al 14 de novembre us suggereixo fer un tomb per Vilafranca del Penedès i per les projeccions del Most amb un ampli programa relacionades amb el vi i el cinema que han lligat amb el Dia Europeu de l’Enoturisme.
Aquesta és la primera edició del Festival, que ja va tenir un tast d’aperitiu va un parell d’anys si no em falla la memòria. Les projeccions es faran del 10 al 13 de novembre a diferents espais de Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, Subirats o Olèrdola i a cellers i caves de tota la comarca.

El Festival inclou dues seccions oficials: Collita 2011 i Gran Reserva, premis honorífics, una mostra de curtmetratges, sessions per a públic infantil, jornades professionals i un programa d’activitats paral•leles.

De moment i per anar fent boca us proposo fer un tast de festival amb el seu anunci oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari