21 de setembre, 2011

Aquest any, sí. Podré comprar ampolles al Cavatast

I ho faré, juro que ho faré. He estat tants anys preguntant als responsables del Cavatast perquè no es podien comprar ampolles de cava a la mostra, que quan aquesta tarda un bon amic, en Daniel, m’ha enviat un mail dient que aquest any se’n podrien comprar, no me’n saia avenir.

El 3 d’octubre de l’any passat (cliqueu aquí si voleu llegir el post) publicava un post en aquest mateix bloc reclamant un punt de venda dels productes que es tasten al Cavatast per tal que la gent que ve de fora i que no pot accedir fàcilment a la distribució d’alguns cellers de petita producció pugui emportar-se a casa seva una ampolla del cava que ha tastat i assaborir-lo quan vulgui.

Deia aleshores i continuo mantenint que “a les 11 de la nit no hi ha cap comerç obert per comprar cava i si pensem que la gent recordarà aquell cava que ha tastat i es desplaçarà un altre dia a Sant Sadurní per comprar-lo a una botiga o directament a la cava, és que no ens adonem que estem perdent unes oportunitats de compra impulsiva importants”.

La botiga del Cavatast, com l’han anomenada, no obrirà fins les 11, però com a mínim hi serà. Estarà situada a la Rambla de la Generalitat i obrirà en els següents horaris:

Divendres 7 d'octubre: de 19 a 22 h
Dissabte 8 d'octubre: de 12 a 16 h i de 18 a 22 h
Diumenge 9 d'octubre: d'11 a 16 h i de 18 a 21 h

No sé quant cava es vendrà, tot i que penso que l’objectiu no ha de ser el de quantificar el nombre de caixes o ampolles venudes. És millor parlar d’un servei complementari i un apunt per augmentar la qualitat de la Mostra.

Podeu descarregar el programa del CAVATAST en el següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari