26 de gener, 2011

Primer eno-hotel a Vilafranca

Veure una grua en un celler en els temps que corren és tota una novetat i això és el que precisament sobta del perfil de les caves Mas Tinell, situades a la sortida de Vilafranca del Penedès, on ja han començat les obres per la construcció del que han anomenat com el Centre de Turisme Enològic Mas Tinell.

Els detalls del nou projecte es donaran a conèixer el proper dimarts en una compareixença de premsa però de moment se sap que es tracta d’un edifici de dues plantes sobre el nivell de sòl, encarat a les vinyes i amb formes circulars que recorden la imatge d’ampolles alineades.

L’edifici tindrà un total de 2470,75m2, dels quals 1215,50m2 estaran sota terra. La planta soterrani es destinarà a sala d'ampolles i barriques i s’hi ubicarà una sala d’actes.

A la planta baixa hi haurà una sala per a tastos a més dels accessos al complex i a la primera planta és on s’ubicarà l'hotel enoturístic.

El nou edifici és obra de l’arquitecte Josep Juanpere, de l’estudi GCA Arquitectes Associats, el mateix gabinet que ha realitzat ja altres hotels com el Dolce Sitges, al 2004, diversos establiments per la cadena Vincci a Madrid o l’interiorisme de la Torre Hesperia de Barcelona.

1 comentari:

  1. El proyecte es interasent. M´interesa sabé noticies.Voleu tindre persones am ganas i ilusió ?
    e. mail: pascual.farreny@gmail.com

    ResponElimina