02 de juliol, 2010

A punt pel Vijazz

Arriba el Caixa Penedès Vijazz i amb ell una expectativa al voltant del món del vi que penso que ha anat creixent força en els darrers anys. Potser es tracta d’una opinió molt personal però cada vegada hi ha més gent que parla del Vijazz, que el coneix i que es trasllada a Vilafranca per tastar vins igual com fem amb la Fira del Vi de Falset, la Mostra de Reus, el Cavatast , la de Barcelona o tantes d’altres.

Del Jazz no en puc parlar amb coneixement de causa perquè sóc d’aquelles oients poc avesades que tan sols poden dir: m’agrada o no m’agrada.

Sincerament vaig ser de les que vaig pensar que els entrebancs inicials entre els organitzadors farien trontollar la mostra o fins i tot l’enfonsarien, però m’alegra que els meus presagis fossin erronis i que a la fi Vilafranca estigui formi part de les ciutats referents a les mostres de vi catalanes i que els vins i caves penedesencs tinguin una bona plataforma de difusió.

El que s’ha fet fins ara ha estat molt bé. Fins i tot extraordinari diria jo en el cas del tast magistral d’en Josep Roca dilluns al Casal. A partir d’ara el cap de setmana també promet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada