17 de maig, 2010

De nou amb les pluges, el míldiu

                                          9 de maig de 2010

El meu cep (en el moment de prendre la imatge estava ben xop) de moment no té míldiu tot i que em temo que si les pluges continuen a aquest ritme en parlarem força. Al Penedès, aquesta mateixa setmana ja s’han detectat les primeres taques, concretament a Sant Sadurní i a la zona d’Espiells, segons el Servei de Protecció dels Vegetals que ho ha anunciat al seu contestador automàtic aquest passat divendres.

Per cert que aquells que les han detectades tindran, com és habitual, un premi del DAR i per qui en vulgui buscar més, encara queden 70 euros per repartir al que en trobi fora d’aquestes zones.

Curiós això de la caça i captura de les taques de míldiu però efectiu, sens dubte. Ara deu arribar l’agost dels venedors de fitosanitaris i els maldecaps pels agricultors.


Mi cepa (en el momento de tomar la imagen estaba empapada) por el momento no tiene míldiu aun cuando me temo que si las lluvias continúan a este ritmo hablaremos mucho. En el Penedès, esta misma semana ya se han detectado las primeras manchas, concretamente en Sant Sadurní y en la zona de Espiells, según el Servicio de Protección de los Vegetales que lo ha anunciado a su contestador automático este pasado viernes. Por cierto, que aquellos que las han detectado tendrán, como es habitual, un premio del DAR y para quien quiera buscar más, todavía quedan 70 euros por repartir al que encuentre alguna fuera de esas zonas. Curioso esto de la caza y captura de las manchas de míldiu pero efectivo, sin duda. Ahora debe llegar el agosto de los vendedores de fitosanitarios y los quebraderos de cabeza de los agricultores
                                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada