28 de gener, 2010

Vilafranca presenta el Master d’Enoturisme a FiturLa Fira del Turisme Fitur, celebrada la passada setmana a Madrid, va acollir dijous la presentació del primer Màster Internacional en Enoturisme que impulsen l’Ajuntament de Vilafranca i l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona amb la col•laboració de diverses entitats i organismes.

Durant la presentació, que es va dur a terme a l’estand de Catalunya, els organitzadors van recalcar que el Màster serà semipresencial, que s’iniciarà al mes d’abril i finalitzarà al mes de novembre i que els participants en el màster realitzaran una estada a Vilafranca entre els dies 3 i 12 de juny, on visitaran diversos indrets relacionats amb el turisme del vi i realitzaran activitats que hi estan relacionades.

El màster en enoturisme forma part del pla d’estudis de Turisme de la Universitat de Barcelona i pretén desenvolupar un treball en xarxa per promoure el turisme enològic a escala internacional. Els destinataris són els professionals del sector vitivinícola i turístic, personal de l’administració pública, sommeliers o altres professionals amb formació en enologia, geografia, gestió cultural, entre d’altres.

En representació del Patronat de Turisme de Vilafranca, Victòria Clavé va destacar la importància que la ciutat pugui acollir la part presencial del Màster i l’element de promoció què això pot suposar per aquesta zona vinícola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada