24 de setembre, 2009

Caves Nadal enceta una nova línia d’imatge amb el nou cava rosat Salvatge

Caves Nadal va presentar aquest dilluns el seu cava rosat Salvatge. El nou producte substituirà l’actual rosat del celler amb una línia estètica completament renovada obra del dissenyador Carles Granell i basada en el color magenta com a fil conductor de la seva imatge. Amb el nou cava, Nadal enceta una línia de redisseny d’alguns dels seus productes que aniran apareixent progressivament al mercat i aposta per la interacció amb el consumidor a través de la seva pàgina web on es podrà consultar la traçabilitat de cada ampolla.

Xavier Nadal, director i propietari del celler, va ser l’encarregat de presentar el nou cava en el marc dels salons de l’Hotel Majèstic de Barcelona on unes dues-centes persones van voler tastar el nou Brut Reserva de l’anyada 2007 que han batejat amb el nom de Salvatge.

El nou Salvatge Rosat enceta una nova etapa amb un estil i una imatge renovats, obra del dissenyador Carles Granell, que segons va explicar als assistents ha volgut lligar la imatge del cava al d’una dona “delicada i fràgil però alhora salvatge”. En referència al mercat dels rosats, Granell va explicar que “en el món del cava s’ha abusat molt d’una modernitat mal entesa” i per aquest motiu per al Salvatge han optat per una línia “actual i amb personalitat per fer-lo visible amb llum pròpia”. La modernització de la línia de disseny dels productes continuarà en breu amb altres tres clàssics del celler: el Gran Reserva, el Salvatge i l’Especial.

El nou rosat, que es podrà trobar a les botigues a un preu aproximat de 15 euros, ha estat elaborat amb raïm de la varietat Pinot Noir de la Vinya Catasusa i es presenta en la clàssica ampolla xampanyesa de 75cl però feta de vidre totalment transparent. De l’anyada del 2007, que és la que ara es posa a la venda, se n’han elaborat 14.244 ampolles numerades.
Amb l’aparició d’aquest nou rosat, Nadal deixarà de comercialitzar el rosat Brut i el substituirà per aquest nou Salvatge que segons el celler aporta “més refinament i frescor a la seva gamma de caves”.

Caves Nadal va començar a elaborar els seus primers caves rosats a la dècada dels anys 50, quan va introduir en el mercat un Rosat dolç i un altre semi sec. El nou Salvatge arriba en un moment de creixement per a aquest tipus de caves ja que segons fonts del Consell Regulador l’any 2000 es van consumir set milions d’ampolles de cava rosat, mentre que l’any 2008 la xifra va ser de disset milions.

1 comentari: