09 d’octubre, 2007

Temptacions vinícoles

Ja era hora que algú pensés en la possibilitat que el vi i la seva cultura poden anar molt més enllà que no pas la simple venda d’ampolles, llevataps i refredadors a les botigues especialitzades.

El boom de tot allò que es mou al voltant de la cultura vitivinícola ha fet que en Xavier Roig, un jove sadurninenc apassionat pel vi i el cava i hereu d’una llarga tradició de venda de vins a Cal Feru (per cert, m’atreveixo a dir que la millor botiga de vins i caves la Vegueria Penedesenca) hagi fet una aposta arriscada però curiosa i engrescadora.

Coincidint amb la darrera edició del Cavatast ha inaugurat en ple centre de Sant Sadurní una petita botiga que ha batejat com Eno·temptacions i en la que hom pot trobar des de cava i vi especialment embotellat per a ell amb la marca Cal Feru, a tot tipus d’objectes relacionats amb el vi: cremes i gels de vinoteràpia, patés de raïm, gelees fetes amb varietats de raïm blanques i negres o de cava, joies, samarretes, mocadors del coll, refredadors, copes, etc.

Consti que ni em paguen, ni hi he demanat cap descompte, però em sembla perfecte que algú s’aventuri a intentar consolidar la cultura del vi. Faltarà que el públic respongui.

Fem un vot de confiança?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada